Curatenie hale si spatii industriale Cluj

Curatenie hale si spatii industriale Cluj, se alinieaza la cresterea seminificativa a standardelor de curatenie in domeniul industrial .

Curatenia in hale si pe liniile de productie asigura calitatea produselor finite , generind un mediu sanatos si protectiv pentru angajati.

Serviciile de curatenie hale in Bucuresti , cuprind o gama larga de servicii de curatenie si intretinere dedicate sectorului industrial :

  1. Curatenia externa a utilajelor de productie
  2. Curatenia si spalarea coridoarelor de acces intre liniile de productie
  3. Curatarea tubulaturilor si conductelor de ventilatie si incalzire
  4. Curatire profilelor de aluminiu din structura halelor
  5. Curatenia geamurilor
  6. Curatarea rezervoarelor de mica si mare capacitate
  7. Curatare sine de transport si utilaje mobile
  8. In complementar oferim servicii de curatenie externe halelor

Curatenie hale si spatii industriale Cluj

Indiferent de domeniul si locul in care anumite persoane isi desfasoara activitatea, acestea trebuie sa fie curatate in mod regulat pentru a respecta normele de igiena si pentru ca angajatii sa se poata bucura de un mediu curat si placut. Fie ca este o hala sau un depozit, angajatii pe care ii avem si pe care i-am instruit, va vor sta la dispozitie, folosind produse de calitate superioara pentru rezultate uimitoare, intr-un timp relativ scurt. Astfel noi vom face treaba in locul tau, oferindu-ti cele mai bune servicii la cele mai mici preturi. Pentru o curatenie sclipitoare, Bucprest este Solutia potrivita pentru tine.