Serviciile noastre

Oferim servicii de curatenie profesionala folosind echipamente moderne si solutii de curatat ecologice. Fie ca e vorba de birouri, spatii comerciale, vile, apartamente, Mop Squad va asigura un loc impecabil si igienizat.
Pentru mai multe detalii, contactati-ne:

Servicii

Suntem deschiși în ceea ce privește orice cerere sau dorință a clienților noștri, tocmai pentru că rezultatul final se află în spatele satisfacției muncii bine făcute și a mulțumirilor aduse în urma rezultatului finit. Cateva din serviciile oferite sunt:

Curatenie Generala

Orice locuinta are nevoie de curatenie periodica cel putin o data la trei luni, iar serviciile de curatenie specializata sunt alegerea ideala pentru curatenia generala.

Curatenie Industriala

Experienta noastra in domeniu curateniei industriale combinata cu forta de munca calificata si tehnica de care dispunem va identifica si rezolva mereu fiecare deficienta oferind rezultatele asteptate.

Spatii Comerciale si Birouri

Spatiul comercial sau biroul reprezinta adesea primul contact al clientului cu afacerea ta, asadar e important sa acorzi atentia cuvenita curateniei.

Hale si Parcari

Serviciul de curatenie industriala se refera la curatarea interioara a diferitelor tipuri de cladiri, a spatiilor de productie, depozitare sau administrative, cai de acces, parcari, alei.

Bucatarii Restaurant

Folosim produse si aparate profesionale certificate, in Uniunea Europeana pentru curatarea si igienizarea bucatariilor. Produsele pe care le folosim sunt 99% biodegradabile cu un grad scazut de toxicitate.

Curățenie a Geamurilor

Cu noi geamurile dumneavoastra vor fi intotdeauna curate. Prima impresie conteaza. Aspectul cladirii dvs este foarte important pentru potentialii clienti, posibili cumparatori.

Alte Tipuri de Servicii de Curatenie

Curatenie Covoare, Mochete, Tapiterii

Folosim echipamente si solutii speciale pentru spalarea covoarelor, mochetelor si tapiteriilor.

Curatenie Vile/Apartamente

Aspirare + spalare pardoseala, igienizare bucatarie/baie, sters praful (geamuri, vitrine, mobila)

Curatenie Geamuri si Fatade

Avem parte de un personal cu experienta si de echipamente speciale pentru curatarea acestora.

Curatare Pardoseli

Tratam si lustruim orice tip de suprafata (parchet vechi sau nou, mozaic, marmura) utilizand aparate profesionale.

Contacteaza-ne

Va stam la dispozitie cu orice nelamurire si suntem deschisi la noi propuneri deoarce dorim sa evoluam. Nu ezitati sa ne contactati. Pentru orice informatie, va stam la dispozitie pe adresa de email [email protected] sau la numerele de telefon: 0742376548, 0731100014.

Va stam la dispozitie

la urmatoarele adrese si numere de telefon

Adresa

Gilau 185, Judetul Cluj